Wil je je badkamer renoveren? Natuurlijk kan je een nieuwe douche of een splinternieuw bad laten plaatsen, maar heb je ook weleens gedacht om het kleiner te houden, bijvoorbeeld met een nieuw badkamermeubel en een badkamerspiegel met verlichting? Het scheelt je flink in de kosten en de resultaten zijn niet bepaald minder fantastisch. Want zo’n badkamermeubel is toch een vrij fors iets, en daarom kan je er eenvoudig de look en feel van je badkamer mee beïnvloeden. En met een nieuwe badkamerspiegel met verlichting creëer je in een handomdraai meer licht en een fraai interieur van je badkamer.

Genoeg licht in de badkamer

Want heb je er weleens over nagedacht hoeveel verschil goede verlichting maakt in een badkamer, en dan zeker als je weinig tot misschien wel geen natuurlijk licht in de ruimte hebt? Licht geeft een ruimte letterlijk en figuurlijk licht. Je creëert er een ruimtelijk gevoel mee. Want een enkel spotje in het plafond is vaak namelijk niet genoeg om de gehele ruimte van genoeg licht te voorzien. Dit is simpel om te lossen met een badkamerspiegel met verlichting!

Plek van de lampjes

Met zo’n nieuwe badkamerspiegel met verlichting heb je altijd genoeg licht en kan je jezelf beter in de spiegel bewonderen. Of dat nu is tijdens het tandenpoetsen, het flexen van de spieren of als je je haren kamt voor een feestje of leuke date. Er zijn ook veel soorten spiegels. Sommige hebben de lichtjes rondom de hele spiegel, andere hebben ze weer alleen boven, onder of aan de zijkanten. Het is maar net wat je wilt en wat je mooi vindt. Maar waar ze ook geplaatst zijn, je ziet alles daarna altijd perfect, ook tijdens de wat meer donkere, koude maanden.

Een badkamermeubel dat past bij je spiegel

Door daarna gelijk voor een badkamermeubel te kiezen dat past bij je spiegel, creëer je rust en eenheid in je badkamer. Qua badkamermeubel heb je ook ontzettend veel keuze. Kies je bijvoorbeeld voor een meer hedendaagse, strakke variant of ben je meer van de landelijke exemplaren met o.a. veel hout en rustige kleuren? Kijk hierbij goed hoeveel opbergruimte je nodig denkt te hebben en of de stijl van het badkamermeubel past bij de rest van je badkamerspulletjes.