Ben je nog op zoek naar een mooi cadeau voor een autoliefhebber? Stop dan meteen met zoeken, want wij hebben de perfecte gift gevonden! Er bestaat namelijk een service waarbij je voor korte tijd een sportwagen kunt huren. Zo kun je eindelijk een ritje in je droomauto maken. Kom dus met je vrienden bij elkaar om dit luxe cadeau te organiseren voor een vriend, of trakteer jezelf op deze bijzondere ervaring! Kortom, het is zeker aan te raden hier aandacht aan te bessteden.

Hoe werkt het huren van een supercar?

Een sportwagen huren doe je gemakkelijk online. Allereerst kies je de auto die je graag zou willen huren. Check de beschikbaarheid en geef dan aan hoeveel dagen en op welke data je de auto wil hebben. Je mag zelf de auto besturen, al is er ook de mogelijkheid om een chauffeur in te huren. Dit komt bijvoorbeeld van pas als je de auto gaat huren voor een trouwdag. Vul al je voorkeuren in en bevestig je order. Op de gekozen dag kun je de sportwagen ophalen bij de zaak. Het is overigens ook mogelijk om te kiezen voor de haal-en-brengservice, waarbij de auto bij je thuis zal worden afgeleverd. 

Maak een ritje in een Lamborghini

Zoals hierboven al werd genoemd kun je kiezen uit een verzameling van supercars. Een grote aanrader is de Lamborghini Gallardo. Dit model kent het klassieke uiterlijk van een Lamborghini en is dus een echte parel op de weg. De auto is een tweezits en is voorzien van race stijl-stoelen. Niet alleen het design is spraakmakend, ook de snelheden die deze auto kan aantikken zijn geen grapje. Zo heeft deze auto een topsnelheid van 314 kilometer per uur, en kan ie binnen 4 de 100 kilometer per uur bereiken. Deze auto heeft namelijk een enorme kracht van 493pk. Een lamborghini huren is dus zeker een aanrader voor de grootste sportwagen fans. 

Hoeveel kost het huren van een sportwagen?

Het huren van een sportwagen kent verschillende prijsranges. Je kunt betalen per uur, of juist betalen voor een dagdeel. Als je de wagen een heel weekend wil huren ben je een hoger bedrag kwijt, maar je kunt wel een ontzettend mooi tripje maken in die tijd. Per dag kun je 100 kilometer zonder extra kosten afleggen, wat prima te doen is voor een gemiddelde huurder. Als je echter een grotere afstand wil afleggen zul je bij moeten betalen voor iedere kilometer boven de 100.