Veel mensen vinden een bakfiets ontzettend handig. Je kan er namelijk veel goederen in vervoeren en zelfs je kinderen in mee nemen! Echter kan het ontzettend zwaar worden om met een bakfiets te fietsen wanneer er veel in de bak zit. Daarom zijn elektrische bakfietsen super handig! Maar wat zijn elektrische bakfietsen precies? En waarom maken elektrische bakfietsen het gemakkelijker om met een volle bak te fietsen? Daar vertellen we je graag meer over!

Een elektrische bakfiets

We kennen allemaal een bakfiets wel. Dat zijn fietsen met twee of drie wielen waar een grote bak aan de voorkant aan vast zit. Hier worden boodschappen in vervoerd, goederen en zelfs kinderen. Bakfietsen zijn dus super handig, maar wel best zwaar om mee te fietsen. De Carqon elektrische bakfiets is hier de oplossing voor. De elektrische bakfiets werkt namelijk door een motoraandrijving. Je hoeft dus zelf niet al je kracht te geven om de fiets vooruit te laten komen. Zo put je jezelf dus niet uit en kom je makkelijk vooruit! Daar komt ook nog eens bij dat de elektrische bakfiets erg snel gaat dus je bent in een mum van tijd op locatie.

Alternatief voor een auto

Veel mensen kiezen niet voor een bakfiets omdat het zo zwaar is om mee te fietsen. De elektrische bakfiets is hier dus de oplossing voor. Daarom zijn elektrische bakfietsen ook een perfect alternatief voor een auto. De fietsen gaan namelijk erg snel en je kunt met de bakfiets op fietspaden komen die auto’s niet kunnen bereiken. Zo vermijd je dus drukte en files op de weg en ben je vaak zelfs sneller op locatie dan met de auto! Bovendien ben je veel duurzamer bezig, omdat je in de eerste plaats jarenlang met een elektrische bakfiets kunt doen en op de tweede plaats vervuil je het milieu niet!

Kosten besparen

Met een elektrische bakfiets van Carqon bespaar je veel geld. De Carqon elektrische bakfiets is namelijk goedkoper dan een auto en bovendien hoef je niet te tanken! Daarnaast hoef je geen dure belasting of verzekering te betalen. Ook kun je jarenlang met de bakfiets doen waardoor je super lang plezier hebt van de fiets. Wij raden dus iedereen aan om een bakfiets te kopen en de auto wat vaker te laten staan. Zo bespaar je geld wat je vervolgens kunt gebruiken voor leukere dingen! Waar wacht je nog op? Klik hier en lees direct de mogelijkheden online door voor een goed beeld.