Ben je momenteel zwanger? Maar is het een beetje onverwachts? Dan is het wellicht verstandig om hier op een fijne en veilige manier achter te komen. Je wilt uiteindelijk namelijk niet de verkeerde vader voor je hebben. Zo kan het de vader namelijk nog eens hard op zijn dak vallen als je in een rechtbank komt te staan en het blijkt dat hij helemaal niet de vader is. Het is dus belangrijk om zeker van je zaak te zijn. Hierbij is het niet verstandig om zelf beslissingen te nemen en conclusies te trekken. Je kunt het beste in zo’n situatie een vaderschapstest doen. Wil je weten hoe je het beste een vaderschapstest kunt doen? En waar je ze allemaal kunt vinden? Lees dan verder.

Oeps.. Ongelukje?

Wanneer je ontdekt dat je zwanger bent, is het vaak een heel leuk gevoel. Echter is het niet prettig als je het helemaal niet wilt of niet gepland had. Als je er dan toch voor kiest om je kind te houden, zal je zelf wellicht graag antwoord willen op de vraag wie de vader is.

Daarnaast is het zo dat uiteindelijk je kind ook vragen zal gaan stellen over zijn of haar vader. Dit komt doordat je kind tijdens zijn of haar leven met school erachter zal komen dat ieder kind een vader en een moeder heeft. Je kunt natuurlijk niet zeggen dat je kind een ongelukje was en dat je niet weet wie de vader is. Zo kun je het beste een vaderschapstest doen om erachter te komen.

Go for it

Wanneer je zwanger bent en een vaderschapstest wilt aanvragen, kun je dit eenvoudig bij je huisarts doen. Het is met een vaderschapstest belangrijk dat je monsters hebt van de vader en het kind. Aangezien deze nog in de buik zit, wordt de vaderschapstest uitgevoerd met monsters van de vader en de moeder. Het kind zijn bloed is namelijk verwant met die van de moeder. Zo wordt het dna van de moeder ook deels dat van het kind. Op deze manier kan de vaderschapstest uitgevoerd worden voordat het kind er is en kunnen jij en de vader van je kind zelf uitzoeken wat jullie beide willen.

Sttt… het is een geheimpje

Wanneer je liever thuis een uitslag ontvangt zonder dat mensen weten dat je een dna test hebt afgenomen, kun je altijd een vaderschapstest online bestellen. Wanneer je dat doet krijg je een testkit thuis gestuurd. Zodra je die test hebt uitgevoerd, stuur je hem terug naar het bedrijf van waar de testkit vandaan komt. Vervolgens zal je binnen een paar werkdagen of weken een antwoord op je vaderschapstest ontvangen. Hiermee is het resultaat voor jou en kun je ermee doen wat je wilt. Hoe prettig is dat?