Pling! Daar gaat die weer hoor. Je telefoon gaat af. Je wilt hem pakken in de drukte en je verliest de grip op je telefoon. Vanaf dat moment lijkt alles net als een film in slow motion zich af te spelen. En daar gaat die telefoon. Iedere seconde dichter bij de grond. Tot hij valt en…. Pats! En het scherm is helemaal kapot. Overal liggen glasscherven op de grond. Een kapotte telefoon kost veel geld om hem te laten repareren. Hierdoor is het verstandig om een telefoonhoesje te laten maken. Zo heb je een goede bescherming voor je telefoon en wordt vaak de val voor je telefoon opgevangen. Maar een normaal hoesje is wellicht wel een beetje saai. Is daar nou geen andere mogelijkheid voor? Maar natuurlijk wel! Met case24 kun je zelf telefoonhoesje maken. Wil je weten wat de voordelen hiervan zijn? Lees dan verder.

Lekker origineel: geen na-apers

Wanneer je zelf telefoonhoesje maken gaat, ben je heel erg origineel met je telefoonhoesje. Met een zelf telefoonhoesje maken bepaal je namelijk zelf wat je op het hoesje laat bedrukken. Dit kan een foto zijn, maar ook bijvoorbeeld een bepaald patroon of een tekst. Doordat je zelf kan kiezen met zelf telefoonhoesje maken, ben jij de ontwerper van je eigen product. Zo kun je met zelf telefoonhoesje maken geen kritiek maken over de ontwerper. De ontwerper ben je namelijk zelf.

Daarnaast is het zo dat je door zelf telefoonhoesje maken, heb je een uniek ontwerp. Niemand anders zal met exact hetzelfde telefoonhoesje rondlopen. Hierdoor kun je van iedereen een compliment krijgen over het ontwerp van je telefoonhoesje. Echter kunnen zij het telefoonhoesje niet overnemen zonder jouw unieke ontwerp. Zo loop je van alle mensen rond in het meest originele hoesje.

Lekker online ontwerpen

Ben je niet echt een goede tekenaar of doe je het liever op de computer? Dat kan! Bij Case24 kun je eenvoudig je ontwerp online maken. Met case24 word het je heel erg gemakkelijk gemaakt. Zo kun je bijvoorbeeld bij Case24 een foto op je hoesje laten bedrukken, maar ook kun je bij Case24 een eigen geschreven tekst erop laten bedrukken. De mogelijkheden bij Case24 zijn bijna eindeloos. Heb je niet echt een bekend telefoon merk? Geen zorgen! Bij Case24 hebben ze voor bijna elke telefoon wel een passend hoesje. Daarnaast heb je dan ook nog verschillende soorten hoesjes. Zo heb je bij Case24 genoeg keuze en dat is goed om te weten.