Veel mannen vinden het lastig om een outfit uit te zoeken voor een diner. De ene outfit is voor het ene restaurant namelijk weer te chique, terwijl de andere outfit voor een ander restaurant weer te casual is. Daarom hebben wij een aantal tips voor je verzameld die je kunnen helpen om er bij een diner goed bij te lopen. Lees dus vooral verder als je stijl advies nodig hebt!

Een chique outfit

De eerste outfits die we je willen aanraden zijn voor een chique diner. Draag deze outfits dus liever niet naar een terrasje of naar een bar. We hebben het hier in de eerste plaats over een wit overhemd met een pantalon. Je kunt met deze outfit niet missen. Je loopt er chique bij en er is niemand die wat kan aanmerken op je outfit. Wel is het bij deze outfit ontzettend belangrijk om te gaan voor kwaliteit. Zorg er dus voor dat het witte overhemd niet doorschijnt en zorg ervoor dat de pantalon van een sterk materiaal is. Investeer dus echt in goede kwaliteit voor deze outfit en dan is de outfit perfect voor een chique diner! Een andere chique outfit kan bijvoorbeeld een casual pak met een T-shirt zijn. Het T-shirt zorgt ervoor dat je er niet té netjes uit ziet terwijl je nog perfect onder de dresscode valt. Het is dus perfect voor een chique diner!

Chique, maar niet té

Wanneer je naar een diner gaat waarvoor je wel goed gekleed moet zijn, maar niet te overdressed dan is het een goed idee om een coltrui te combineren met een colbert. Je kunt gewoon je favoriete jeans hieronder aan doen, als de kleur matcht met de rest van de outfit. Deze outfit geeft een warme en toegankelijke uitstraling. Je ziet er hierdoor verzorgd en netjes uit en daarom is het perfect voor een diner!

Een casual outfit

Wanneer je naar een diner gaat waar geen chique kleding bij passen, dan moet je gaan voor een casual outfit. Denk hierbij dus bijvoorbeeld aan een Lacoste polo met jeans eronder. Deze outfit ziet en verzorgd en netjes uit, maar het is casual genoeg voor een etentje. Mensen vinden het fijn als iemand er bij een diner goed verzorgd uit ziet en dat is bij deze outfit zeker het geval! Ook ben je niet overdressed met deze outfit en zit je dus altijd goed. Kortom, het is zeker aan te raden om hier in voldoende mate aandacht aan te besteden.